window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-997Y512WP5');
Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

Виставка “Незламна українка Світлана Мархонос”

Так називається персональна виставка талановитої майстрині, що відкрилась з початком весни у Центрі творчості дітей та юнацтва Святошинського району м. Києва.

Її роботи відомі не тільки у Святошинському районі, але й у місті Києві та навіть за кордоном.

Світлана створила цілу колекцію валяного одягу, а це пальто, жилетки, туніки, стильні сукні,  безрукавки, курточки… і все неймовірно красиве та зручне.

В колекції велика кількість стильних сумочок, сучасних наплічників, клатчів, перчаток, рукавичок та шаликів.

Особливу увагу в колекції привертає взуття: якісне, стильне та креативне. Це і чоботи, і черевики і, навіть, домашні капці.

Колектив Центру творчості демонстрував цю колекцію в рамках фестивалю педагогічної творчості ” Квітучі барви таланту”, що організовує щороку профспілка району.

Наша талановита Світлана Василівна, керівник гуртка Handemade, мешкає в селі Мощун, що під Києвом. У перші дні повномасштабного вторгнення російській військ вона залишалась вдома разом з дітьми. Мощун став щитом для Києва. Адже наші військові розуміли – буде взятий Мощун, тоді це пряма дорога на Київ. Ворог не пройшов, але Мощун повністю знищено! Під градами Світлана з дітьми вибігала з підвалу, де переховувалась, і військові вивезли їх в безпечне місце. Будинок Світлани знищено повністю, колекцію одягу та аксесуарів також…

Сьогодні відроджуються деокуповані міста та села. Відбудовується Мощун.

Світлана Василівна знайшла в собі сили повернутись з дітьми додому в рідне село. Зараз вона з родиною живе в літній кухні, яку вдалося підлатати, і продовжує створювати свої неймовірно теплі, яскраві, стильні роботи.

А ще вона об’єдналася з дівчатами, які залишились в селі, та організувала волонтерську організацію “Труселькові феїї Мощуна”. Як ви думаєте, чим вони займаються? Правильно – шиють нижню білизну для наших хлопців на передовій!

Пишаємося нашою Світланою Мархонос! Її мужністю, незламністю та талантом!

Запрошуємо відвідати неймовірну виставку незламної українки Світлани Мархонос.

Саме так кожен з нас наближає перемогу!

Допомагаємо ЗСУ! Тримаємо освітянський фронт!

 

Джерело – ЦТДЮ

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту