window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-997Y512WP5');
Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

Захід меценатів ДСДН України в м.Києві для наших дітей

Державна служба з надзвичайних ситуацій України вже декілька років опікується вихованцями Спеціальної школи-інтернату № 16 з особливими освітніми потребами.  Добрі люди розуміють, що підтримка цієї категорії дітей – шляхетна справа. Мати Тереза говорила: «Щоб по-справжньому творити благо, потрібно бути вільними від егоїзму!”

За ініціативою меценатів з ДСНС в м.Києві учні закладу були запрошені для проведення майстер-класу з писанкарства.

Благодійники радо й гостинно зустріли учнів спеціальної школи в ошатній залі пожежної частини Оболонського району, підготували сировину для виготовлення писанок – дерев»яні моделі яєчок, фарби, пензлі, серветки. Запрошена художниця провела навчання дітей з розпису.

Трудове навчання в спец.школі – провідний напрямок корекційної роботи, бо соціалізація дітей спрямована на підготовку до робочих професій. Учні залюбки створюють естетичні вироби у різних техніках і привезли в дарунок

меценатам з ДСНС колективно виготовлену витинанку як оберіг рятувальникам та малюнки для передачі захисникам.

Під час майстер-класу  діти створили неповторні писанки, кожен учень втілив власні творчі задуми – старанно зображували красу Живої Природи, яка надихає. Вироби учнів будуть передані захисникам з донеччини. Дитячі радісні емоції стануть енергетичною підтримкою воїнам.

Добролюбство меценатів ДСНС – це позитивний приклад для виховання підростаючого покоління, яке відчуло тепле, щире, доброзичливе, уважне ставлення рятувальників.

На завершення зустрічі благодійники роздали дітям смачні гостинці.

З сяючими очима поверталися діти до закладу, бо їх приймали чудові люди і самі діти зробили добру справу. А добро завжди перемагає зло, змінює світ на краще.

Педагогічний колектив навчального закладу висловив керівництву та працівникам ДСНС найщирішу вдячність за увагу та дарунки і за допомогу у вихованні дітей з ООП і сподівається, що вдячні дитячі серця передали краплинку Любові у душу кожного з присутніх.

 

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту