window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-997Y512WP5');
Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

День спортивний на Чистяківській

День “Спортивний”

Як виростити справжнього спортсмена? Треба запалити любов до спорту з самого дитинства.
Саме сьогодні відбувся “День спорту” в рамках відпочинкової програми “Веселе літо на Чистяківській”.

Веселу ранкову руханку почали з акробатичної розминки за участі вихованок Народного художнього колективу ансамблю естрадно-спортивного танцю “Стелз”.
Всі учасники разом з Іриною Іванніковою познайомилися з історією та традиціями проведення олімпійських ігор, а також дізнались імена олімпійських чемпіонів нашої країни.
Активно взяли участь у маратоні під керівництвом нашого інструктора Віталія Кондрача. Іще й батли між собою влаштували, щоб помірятися швидкістю та спритністю!
Кожна команда відвідала 4 спортивні локації та під керівництвом досвідчених спортінструкторів Валерії Григор’євої, Анастасії Демченко та Ольги Шарлай виконували завдання: закачка, розтяжка та вправи на розвиток координації рухів.

А потім весело пограли у ДОДЖБОЛ та ТВІСТЕР. І не думайте, що це так легко…. Хто не вірить – спробуйте! Настрій на весь день буде гарантований!
Дякуємо нашим хлопцям, що тримають небо! Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість нашим дітям відпочити!

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту