window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-997Y512WP5');
Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації
Увійти

День безпеки

Ох і круто пройшов День безпеки на відпочинковій програмі “Веселе літо на Чистяківській” від Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району міста Києва !

Які тільки теми сьогодні не піднімали…. І безпеку в інтернеті вивчали разом з нашою чарівною психологинею Дар’єю Дерябкіною. І розпізнавати фейки в інтернеті вчилися разом з куратором Катериною Макаровою.

Потім малювали правила дорожнього руху з художницею Ларисою Ізаак. А колективну інсталяцію “Безпечне перехрестя” зробили з нашою майстринею Світланою Мархонос і куратором Анною Іванченко.

А потім яскраво та весело всі учасники відпочинкової програми взяли участь у театральній постановці від театрального гуртка “Мельпомена” під керівництвом Ксенії Ніколенко. Ну а найкрасивішу Бабу Ягу, у виконанні нашої чарівної Альонин Клеванської, діти точно не забудуть…

А як зраділи діти, коли до нас завітала депутатка Київради Вікторія Муха ! Вона зі своєю командою привезла для всіх  смачне морозиво! Це справжнє літо!

А на завершення програми до нас завітали представники патрульної поліції м.Києва, а саме Микола Полюхович, старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві, капітан поліції та Альона Скалозуб , інспектор СЮП Святошинського УП, капітан поліції.

Як же круто, що наша поліція так нестандартно проводить зустрічі з дітьми. Бо ми не тільки познайомились з екіпіровкою поліцейських, а іще й послухали правила дорожньої безпеки у виконанні Миколи Миколайовича у вигляді веселих куплетів. Та іще й підігравали йому на музичних інструментах.

Наша поліція найкрутіша в світі! ЗСУ непереможні! Дякуємо їм за безпеку кожного дня!

2012 - 2024 © Управління освіти Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації. Всі права на ресурсі захищені законодавством України

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити вам найкращі враження на нашому сайті. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви автоматично погоджуєтеся з використанням даних технологій.Політика конфіденційності

Notifications %s New

Перейти до вмісту